KE Service
tlf. 2021-6065
elster@elster.dk


Kantine & Personalerestaurantdrift
Økonomi

Vi laver et driftsbudget der tager udgangspunkt i Deres ønsker og ideer, samt vores viden omkring kantinedrift.
Månedsvis modtages en rapport med alle de aktuelle tal.

Kvalitet

Kvaliteten styres gennem friske råvarer og ideer fra de ansatte.
Ligeledes fortages en kontrol af menu og menu valg for at sikre sammenhæng mellem økonomi samt de ønsker og behov den enkelte kunde har.  Kvalitets mål sættes for hver kunde som følges nøje.

Personale

Hver kantine ledes decentralt med egen chef, som søgrer for ledelse af det øvrige personale og gennem uddannelse sikrer motivation for den enkelte ansatte, kun med det rigtige personale og en stor grad af selvstændighed kan det lykkes.
Vi overtager gerne Deres nuværende personale og sørger for udvikling gennem uddannelse og ledelse.

Hvem er KE Service

KE Service blev startet i 1999, efter ønske fra Dansk Kommunal Kursus A/S, som ønskede at outsource deres kantine.  Kim Elster var i 10 år med til opbygning af i dag Danmarks største Catering selskab med kantinedrift. Kim Elster er uddannede kok med en lang baggrund inden for restauranter, Diner transportable. Dette giver en solid baggrund for i dag at forsætte udvikling af kantinedrift i eget regi.



Konceptet
Koncept

Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer tilberedt i Deres køkken af vores medarbejdere, med en chef på stedet, som er med til at tage beslutninger tæt på kunden.  Vores ide er opbygget omkring kantinedrift, som tilpasses Deres medarbejdere og kunder.  Vi følger udviklingen konstant og sørger for at det afspejler sig i Deres kantine.  Vi vil ikke reklamere for vores virksomhed hos Dem, idet det er "Deres kantine" og sådan skal det blive ved med at være.


Kaffe sortiment
Der satses på et sortiment tilpasset tidens trend fra de internationale cafeér.
Sortiment

Det daglige sortiment er bygget op omkring hjemmelavet produkter med en individuel smagssætning. Der vil være en daglig buffet som er opbygget for at tilfredsstille flest mulige medarbejdere hver dag. KE Service har udviklet et koncept " make your own sandwich corner" der bliver opbygget i et område nær buffeten. Her er der mulighed for at lave sin egen sandwich som også kan tages med. Tankerne er også at de som ikke er hjemme til frokost kan bestille en sandwich til senere.

Café Buffet. Gæstearrangement. Kaffesortiment. Brød Bar. Salat Bar.

Sandwich corner
Her opbygges et sortiment med forskellige brødtyper, samt mulighed for den enkelte gæst selv at kreere den personlige sandwich til at spise på stedet, eller for den travle sælger at tage med på vejen.


Kvalitet & Tilberedning
Kvaliteten

Kvaliteten sikres gennem en uddannelsesrække for de enkelte ansatte, som hele tiden måles på de ansattes resultater.  Ligeledes sikres kvaliteten gennem den direkte kontakt som de ansatte har til huset og dets medarbejder, som kommer i kantinen.  Vores virksomhed arbejder med et skema til vurdering af kvalitet i kantinen, således at de daglige brugere vil være med til at give karakter på vores ansatte, samt deres formåen i forhold til gæsternes ønsker og behov.


Hjemmebag
Hvis udstyret giver mulighed for det, vil størstedelen af vort brød være hjemmebagt, dette er for at kunne tilbyde frisk brød dagen igennem, og ligeledes være uafhængig af en lokal bager.
Tilberedning

Maden vil blive tilberedt i kantinens køkken med kun meget begrænset anvendelse af halvfabrikata. Dette gør vi for at give maden en hjemmelavet karakter og ikke mindst for at præstere en høj kvalitet til en rimelig pris.

Tilfredse kunder
Vores kunder skal være tilfredse med den service, som vi yder. Dette skaber succes for KE Service.


Økonomisk kontrol og rapportering
Økonomi

Vores fælles bogholderi arbejder hen imod et effektivt papir arbejde for den enkelte ansatte, således at der kan bruges mest mulig tid på vore daglige gæster.  I kantinen findes en kopi af alt materiale vedrørende kantinensdrift, hvilket gør det muligt for chefen allerede den 4-5 i ny måned at udarbejde et præliminært driftsregnskab.  Dette sikre at kantinen kender sin status og kan iværksætte ændringer ved eventuelle afvigelser.

Betalingssystem
For salg af måltider, samt kaffe og andre arrangementer i forbindelse med mødevirksomhed og andre fællesspisninger, foretages en fakturering ud fra et internt faktureringssystem.  I øvrigt tilpasses betalingssystemet altid til det som vores kunde ønsker.  Vi kommer med forslag til hvorledes det gøres optimalt.

Rapportering

Det endeligt månedlige driftregnskab foreligger fra vort bogholderi ultimo hver måned for den enkelte café.
Den enkelte kunde modtager månedligt regnskab sammen med en fakturering eller kreditering fra vort centrale bogholderi.

Kontakt os
Kim A.J. Elster tlf.: 2021-6065
Kontor. tlf.: 4465-9632
Privat. tlf.: 4465-9632
Adr. Gl. Rådhusvej 36
2750 Ballerup.
Kontakt her.
elster@elster.dk


Samarbejde med KE Service
Samarbejde

Tegninger og indretningsforslag laves i samarbejde med Heiberg A/S. Der arbejdes i CAD-Cam og der kan ligeledes tilbydes tredimensionelle tegninger og programmer med vores indretningsforslag, således at vores kunder kan se hvordan fremtiden med det nye køkken eller kantinen ser ud.




Tilbud
KE Service tilbyder indretningsforslag hos vores kunder. Nybygning eller ombygninger, så er vi med hos vores kunder med rådgivning samt i hele tilbuds fasen.
Indretning

Indretning, nybygning, om-/eller tilbygning af Deres nuværende kantine. KE Service har stor erfaring med køkken og kantine indretning.  Således har vi været med ved indretning af nogle af de største og mest moderne køkkener og kantineindretninger der er lavet de senere år.  KE Service samarbejder med de bedste inden for branchen og tilbyder således alle vores kunder tegning og forslag til Deres nye køkken og kantine.  Vi kan være med hvor der skal være styring og ledelse således at KE Service tager alt besværet med tilbud og kontakt til bygherre.  Maskiner og udstyr udvælges blandt markedets bedste produkter inden for køkken udstyr.

Indretninger hos
KE Service har været med til at udvikle kantiner & køkkener hos.:

Lundbeck Pharma A/S
Biblioteksskolen
Amerada Hess A/S
Post Danmark A/S
"Den sorte Diamant"
Det Kgl. Bibliotek
TDC A/S


Organisation & Personale
Organisation

Der ansættes en chef, som har det daglige ansvar for Kantinens kvalitetsmæssige, samt økonomiske resultater.
Chefen vil være en person med erfaring i at arbejde i åbent miljø og derfor har erfaring med gæste kontakt, som er vigtigt for opretholdelse af dialog mellem køkken, personale, gæster og besøgende udefra samt ikke mindst den daglige kontakt til huset.



Personale
De rette ansatte i de rigtige job hos vores kunder skaber tilfredse kunder.
Uddannelse

Alle vore ansatte har gennemgået den af levnedsmiddelmyndighedernes påkrævet minimums uddannelse.  For at modsvare kundernes og de daglige gæsters forventninger til sortiment og service, vil medarbejderne gennemgå en løbende uddannelse, der tilrettelægges efter de økonomiske aspekter som medtages i budget.  Alle vore leverandører skal løbende tilbyde vores organisation inspirationskurser og uddannelse som en del af den pris vore kunder køber råvarerne til.  Denne form bruges for at holde omkostningerne til uddannelse nede til fordel for kunderne.  For chefen laves der en uddannelse i økonomi samt administrativt papirarbejde. Chefen skal selv hver måned lave drifts regnskab færdig for egen enhed.  Herefter er det vores centrale bogholderi der laver de endelige tal som faktureres eller krediteres kunden.

Kontakt
 Kim A.J. Elster tlf.: 2021-6065
 Kontor. tlf.: 4465-9632
 Privat. tlf.: 4465-9632
 Adr. Gl. Rådhusvej 36
 2750 Ballerup
 Kontakt her. elster@elster.dk
 Website. www.kantinedrift.dk



Kontakt til KE Service
Kontakt

  Kim A.J. Elster tlf.: 2021-6065

  Kontor. tlf.: 4465-9632

  Privat. tlf.: 4465-9632

  Adr. Gl. Rådhusvej 36

  2750 Ballerup

  Kontakt her. elster@elster.dk

  Website. www.kantinedrift.dk

  CVR nr. 21816876

Organisations diagram

    
Brochure
Flash - Brochure Adobe - Brochure
Office - Brochure


Aktuelle stillinger
Ansøgninger

Ønsker du, uopfordret, at søge et job i vores virksomhed, er du meget velkommen til at sende en ansøgning med alle relevante oplysninger til vort kontor.  Skriv lidt om hvad du har lavet, og hvor du har arbejdet.  Fortæl os, hvorfor du søger i kantine, og hvilke forventninger du har til jobbet, det vil det være en hjælp for os.
Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i åbne miljøer, hvor kundekontakt har været en del af din hverdag, og at du ligeledes kan arbejde hurtigt også i pressede perioder.

Hvis du søger som restaurantchef, kan vi tilbyde dig din egen afdeling, hvor ansvaret er dit.  Du får ansvar for økonomi, drift og personale, samt personlig videre udvikling.  Kontakt til kunden samt forhandling med kunden vil være en del af din arbejdsdag, også i samarbejde med vores driftschef.
Driftschefen er din støtte og hjælper, når der skal løses komplicerede opgaver, samt når der skal udarbejdes driftsbudgetter, og månedsregnskab.

Tiltaler ovenstående dig så send os en ansøgning gerne på mail og vi vil svare hurtigt. Alle relevante oplysninger vil blive behandlet fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Restaurantchef
Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Kokke
Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Smørrebrødsjomfru
Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Opvaskere
Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Ufaglærte
Ingen ledige stillinger i øjeblikket.



Hvem er vi
Hvem er KE Service

KE Service blev startet i 1999, efter ønske fra Dansk Kommunal Kursus A/S, som ønskede at outsource deres kantine.
Kim Elster var i 10 år med til opbygning af i dag Danmarks største Catering selskab med kantinedrift. Kim Elster er uddannede kok med en lang baggrund inden for restauranter, Diner transportable. Dette giver en solid baggrund for i dag at forsætte udvikling af kantinedrift i eget regi.


Samarbejdspartner
Heiberg A/S
Coca Cola
B·K·I
Catering Engros A/S
BG Bank
Virksomhedens Idé er

At skabe tilfredse kunder, med de rigtige ansatte og de bedste råvarer, som findes hos udvalgte leverandører.
Vi lever kun af tilfredse kunder.

Indretninger hos
KE Service har været med til at udvikle kantiner & køkkener hos:

Lundbeck Pharma A/S
Biblioteksskolen
Amerada Hess A/S
Post Danmark A/S
"Den sorte Diamant"
Det Kgl. Bibliotek
TDC A/S
Opdateret d. 24.5.2005 © 4bi's Web Design